COMPLEX VILA BRAN

Bran - Moeciu, Romania

Oferta de la: Union Travel

Situare: Asezata la 600 m de la intrarea in Bran dinspre Brasov si la cca. 800 m de Castelul Bran, la Vila Bran vei fi intotdeauna bine primit si tratat cu maxima amabilitate si solicitudine. Aici vei fi vrajit de frumusetea peisajului si de multitudinea de posibilitati de petrecere a timpului liber.

Dotari generale: complexul este format din unsprezece vile ce totalizeaza 103 camere si 4 apartamente; loc de joaca pentru copii (interior si exterior); echitatie (cai si ponei); teren de tenis de camp – bitum, miniteren de baschet; masa de biliard, masa de ping – pong; parc natural cu pomi fructiferi, hamace si bancute, caprioare, cerb, iepurasi; tiroliana – dispozitiv ce permite alunecarea pe o coarda, dintr-o parte intr-alta a unei vai; panou de alpinism; concursuri de tir cu arcul; teren de petanque.

Dotari camere: camerele sunt spatioase, cu dotari moderne, fiecare cu baie proprie. Toate camerele pot fi amenajate atat in regim twin cat si in regim matrimonial.

Servicii de masa: Vila Bran are 2 restaurante cu circuit deschis.  

Alte activitati:>traininguri>conferinte, datorita celor 11 sali de training, cu capacitati intre 18 si 80 de locuri, special amenajate. Cele unsprezece sali sunt dotate cu suport de flipchart, ecran de proiectie, video, TV si mobilier adecvat.

  

TARIFE CAZARE 2020

 

IMPORTANT:

1. Tarifele din tabel sunt valabile pentru perioadele mentionate, cu exceptia sarbatorilor (Craciun, Paste) si a altor evenimente (ex: Revelion, Halloween).

2. Tarifele nu includ micul dejun.

3. Tarifele includ T.V.A.

4. In cazul in care se doreste achizitionarea de servicii de masa si se opteaza pentru o fisa cont de minim (ca si bani in contul camerei):

 - 90 lei/persoana adulta sau /copil mai mare de 16 ani/noapte

-  55 lei/copil intre 03-15.99 ani/noapte

Se va beneficia de o reducere de 15% fata de preturile afisate in meniul restaurantului si astfel se va consuma efectiv de:

-  105.88 lei/persoana adulta sau /copil mai mare de 16 ani/noapte

-  64.7 lei/copil intre 03-15.99 ani/noapte

Aceasta contravaloare poate fi folosita doar in restaurantul principal Stana Traditionala, pentru consumatie de mancare si bauturi alcoolice sau nealcoolice. Aceasta suma nu poate fi folosita la alte puncte de vanzare din cadrul Club Vila Bran, ca de exemplu: piscine, sala de jocuri, barul de langa terenul de tenis nr 1, etc. Aceasta suma nu poate fi folosita la magazinul de suveniruri, la cel de articole de uz curent din receptie sau pentru tigari.

Fisa cont trebuie luata pentru toate persoanele, adulti si copii, incluse in rezervare (toate camerele rezervate), pentru toate noptile de sedere. Aceasta suma se achita in avans sau la cazare, la Receptie.

!!! Daca suma inclusa in fisa cont (ex: 90 lei/adult/zi) nu se consuma in zilele sejurului rezervat, atunci suma respectiva se pierde. Aceasta nu poate fi returnata sau reportata, intrucat reducerea de 15% se acorda doar pentru consumatia minima/pachet specificata in oferta.

5. Tarif copii (cazati in camera/apartament/Casuta Scufitei Rosii si Casuta lui Bambi cu 2 adulti)

v  0-2.99 ani, la data sejurului

- gratuit (daca nu se solicita pat suplimentar);

- contra-cost (30 lei/pat/zi) daca se solicita pat suplimentar si daca spatiul camerei permite (decizia administratiei Club Vila Bran);

v  Intre 3 - 15.99 ani, la data sejurului, se achita 30 lei/zi/copil

- atat daca exista posibilitatea dotarii camerei cu pat suplimentar, cat si in cazul in care copilul imparte patul cu parintii (decizia administratiei Club Vila Bran); al treilea pat este pat de lemn doar la camerele care sunt marcate in tabel cu asterix, toate celelalte paturi suplimentare care se adauga in camere sunt paturi pliante.

v  De la 16 ani, la data sejurului, se achita 50 lei/zi/copil

- atat daca exista posibilitatea dotarii camerei cu pat suplimentar, cat si in cazul in care copilul imparte patul cu parintii (decizia administratiei Club Vila Bran); al treilea pat este pat de lemn doar la camerele care sunt marcate in tabel cu asterix, toate celelalte paturi suplimentare care se adauga in camere sunt paturi pliante.

6.Tarif camere triple
Camerele marcate cu asterix (*) sunt camere in care avem adaugat pat suplimentar. Acestea se inchiriaza doar in regim de TPL (adica tarif de DBL + tarif pat suplimentar), atata timp cat mai exista camere DBL disponibile in complex. In momentul in care nu mai avem nici o alta camera DBL disponibila in complex, ele pot fi inchiriate si in regim de DBL.

7. Apartamentele sunt formate dintr-un dormitor (cu exceptia celor din vila 7, care au doua dormitoare), un living, baie si terasa. Capacitate cazare apartamente, Casuta Scufitei Rosii si Casuta lui Bambi: maxim 2 adulti si 2 copii (0-13,99 ani). La pretul apartamentului, Casutei Scufitei Rosii si a lui Bambi, se adauga tariful mentionat la Pct.4 pentru copiii peste 6 ani.

8. Pentru noptile de week-end (Vineri, Sambata) sejurul minim obligatoriu este de 2 nopti.

9. In perioada de sezon, 12.06 – 12.09.2020, rezervarile se fac pentru minim 5 nopti de cazare.

10. Pentru rezevarile de minim 7 nopti, se va pastra tariful de cursul saptamanii si in weekend (vineri si sambata).

11. Pot aparea modificari ale tarifelor mentionate mai sus. Rezervarile se calculeaza la tariful comunicat de receptie in momentul confirmarii.

12. In incinta Club Vila Bran sunt strict interzise introducerea si consumul de bauturi si mancaruri procurate din afara clubului.

13. Check-in-ul se face incepand cu ora 16.00, check-out-ul pana la ora 11.00.

14. Pentru a fi recunoscuti ca turisti cazati in cadrul Club Vila Bran si a putea astfel beneficia de baza de agrement, la check-in, veti

primi o bratara pe care este obligatoriu sa o purtati la mana.

 

Tarifele de cazare nu includ facilitatile bazei de agrement si momentele de divertisment (concerte, recitaluri, piese de teatru, jocuri, concursuri, etc). Acestea sunt oferite gratuit in masura posibilitatii si disponibilitatii si cu respectarea conditiilor si

regulilor Club Vila Bran. Nu ne facem raspunzatori pentru neseriozitatea artistilor/trupelor, in caz de anulare/intarziere la evenimentele programate Club Vila Bran. Club Vila Bran nu se face raspunzator de eventualele efecte ale unor calamitati naturale, inzapeziri sau diverse lucrari care ar putea cauza blocarea traficului rutier, alimentarea cu apa, gaz sau energie electrica.

In dotarea Club Vila Bran se gasesc numeroase spatii si instalatii de agrement, terenuri de sport, piscine, locuri de joaca, animale domestice sau salbatice. Utilizarea acestora pentru agrement, joaca sau sport se face pe propria raspundere sau pe raspunderea parintilor insotitori. Club Vila Bran si personalul acestuia nu se fac raspunzatori pentru eventualele accidentari sau probleme ce pot aparea. Comportamentul decent este obligatoriu. Orice comportament deranjant, jignitor, violent sau amenintator al Beneficiarului poate duce la intreruperea sejurului si decazarea Beneficiarului si a insotitorilor acestuia. Club Vila Bran isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii.

 

 

 


Tip pachet Pret
sejur/persoana
Pret special Perioada Durata Plecare din

Preturile includ comision si TVA