SUNATI ACUM0244-595.629


Amara

Prezentare statiune Detalii statiune
Amplasare: este situata in zona centrala a Baraganului, pe malul de nord-vest al lacului Amara, la 7 km de Orasul Slobozia, la o altitudine de 30 m.
Climat: continental de stepa, cu veri calduroase si ierni reci. Temperatura medie anuala este de 10.3 gr. C. Precipitatiile sunt reduse. Iarna predomina vanturile de nord-est, characteristic fiind crivatul.
Factori naturali de cura: apa lacului Amara, care contine sulfat de magneziu, sulfat si clorura de sodium, ceea ce ii confera un gust amar; namolul sapropelic este negru, unsuros, sarat si are un puternic miros de hidrogen sulfurat.
Indicatii terapeutice: afectiuni ale aparatului locomotor, afectiuni neurologice periferice, afectiuni ginecologice, afectiuni associate.
Tipuri de proceduri: bai cu namol si impachetari cu namol, aplicatii de cataplasme cu namol rece, cure interne cu ape minerale, electroterapie, aerohelioterapie, cura de teren si gimnastica medicala.
Atractii turistice: parc dendrologic; partide de pescuit; echitatie in parcul de distractii Hermes; Slobozia: muzeul judetean, Centrul Cultural “Ionel Perlea”; excursii in Lunca Ialomitei, Padurea Suditi, Crangul Frumos, Padurea Buiesti.
Ordonare dupa:
Pagina: 1 

HOTEL PARC

Amara, Romania

Situare: in partea de nord a statiunii, pe malul lacului Amara.

Dotari generale: Complexul PARC dispune de 494 locuri de cazare in camere cu baie (single, duble, triple, apartamente); Sala de conferinte cu o capacitate de 80 de locuri, este amenajata special pentru simpozioane, intalniri de afaceri, seminarii si cursuri de pregatire.


Oferta de la: Union Travel

ECLIPSA

Amara, Romania
Cod oferta: 3426

 Situare: Comuna Albac, Jud. Alba

Dotari generale: dispune de 18 de locuri, este permanent incalzita, baile sunt pe hol (doua-trei camere la o baie); curte in suprafata de 1000 mp impreuna cu un foisor pentru servirea meselor in aer liber si gratar

Servicii de masa: bucatarie - la dispozitia oaspetilor, sala de mese

www.perlaariesului.lx.ro/cazari.htm


Oferta de la: Union Travel

DANA

Amara, Romania

 WWW.AMARA-DANA.RO

 


Oferta de la: Union Travel

HOTEL IALOMITA

Amara, Romania

Complexul Hotelier Ialomita, clasificat la categoria de trei stele, este situat in statiunea balneo-climatica Amara, la 7 km de Slobozia(resedinta judetului Ialomita).

Acesta dispune de 480 locuri de cazare, restaurant, baza de tratament moderna, plaja, sala de conferinte, centru wellness&SPA precum si de alte dotari ce permit petrecerea cat mai placuta a timpului liber si a activitatilor business.


Pret incepand cu 134.00RON pret/zi/persoana in perioada 04.01.2012-22.12.2012 in camera DBL

Oferta de la: Union Travel

HOTEL LEBADA

Amara, Romania

Situare: Situat în centrul Câmpiei Baraganului, într-un parc dendrologic de 120 ha pe malul lacului Amara, la 7 km de municipiul Slobozia si 125 km de Bucuresti

Dotari generale: Complexul hotelier Lebada clasificat la doua stele are o capacitate de 944 de locuri, repartizate in doua corpuri de cazare.

 

 

 


Oferta de la: Union Travel