SUNATI ACUM0244-595.629


Sangeorz Bai

Prezentare statiune Detalii statiune

Amplasare: este situata in partea de nord-est a judetului Bistrita-Nasaud, la poalele versantului sudic al Muntilor Rodnei, pe valea Somesului Mare, la o altitudine de 435 m.

Climat: subalpin cu veri racoroase si ierni lipsite de geruri. Temperatura medie anuala este de 6 gr.C, mase de aer ozonat cu aerosoli de padure, precipitatii cu medii anuale de 800 mm.

Factori naturali de cura: circa 20 de izvoare cu ape minerale carbogazoase, bicarbonatate, clorurate, sodice, magneziene, slab bromurate si iodate; namol mineral de izvoare, mofete, climat sedativ tonic, stimulativ. De retinut: apele de la Sangeorz sunt contraindicate in toate afectiunile acute.

Indicatii terapeutice: boli ale tubului digestiv si glandelor anexe, boli de nutritie si metabolism, boli asociate, afectiuni ale ficatului si aparatului urinar sau colecistite cronice si hepatite.

Tipuri de proceduri: bai minerale, bai de plante, medicinale, bai cu bule de gaz, cataplasme cu namol mineral, solux, bai de lumina, electroterapie, masaj, cultura fizica minerala, injectii cu apa minerala, acupunctura, fitoterapie.

Atractii turistice: Muzeul de arta populara din Nasaud, Casa memoriala “Liviu Rebreanu”, Herghelia de la Beclean, ruinele Cetatii Rodna, Castelul lui Dracula, excursii in Muntii Rodnei.

Ordonare dupa:
Pagina: 1 

HOTEL HEBE

Sangeorz Bai, Romania

Situare: in statiunea Sangeorz Bai.
Dotari generale: 437 camere duble, 7 apartamente, 2 restaurante, bar de zi, sala de conferinte.....

Oferta de la: Union Travel