HOTEL BELVEDERE

Govora, Romania

Oferta de la: Union Travel

Situare: inaugurat la inceputul anului 2006 este situat intr-un cadru natural deosebit, departe de agitatia orasului

 

Dotari generale: hotelul este dotat cu 17 camere cu pat matrimonial, 17 camere cu 2 paturi, 3 apartamente si o garsoniera, parcare proprie, terasa de vara cu o capacitate de 60 locuri, foisor, baza de tratament, sla de fitness, salon de masaj, sauna, bazin interior.

 

Dotari camere: toate camerele sunt dotate cu Tv color, cablu, telefon, baie proprie.

 


Servicii de masa:  Valoarea mesei cuprinsa in oferta este: BV1 = 30 Lei/zi/pers;  BV2 = 60 Lei/zi/pers


                            
Tratament: Baza welness este situata la demisolul hotelului si pune la dispozitie un bazin interior, sala de fitness, salon de masaj, sauna, proceduri care se desfasoara sub indrumarea unor specialisti.

 

Indicatii terapeutice: afectiuni respiratorii, afectiuni ORL, afectiuni reumatismale (degenerative, abarticulare), afectiuni posttraumatice, afectiuni neurologice periferice si centrale, afectiuni asociate (ginecologice, renale, digestive, endocrine etc.)

 

 

Pentru copiii cu varsta intre 0-7 ani se acorda gratuit cazare in camera cu parintii si tratament balnear conform copie certificat nastere si bilet de trimitere de la medic

Pentru copiii cu varsta intre 7-14 ani se achita 50% din valoarea pachetului solicitat

Pentru sejururile de cura balneara , in baza de tratament se prezinta urmatoarele documente: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, adeverinta salariat/cupon pensie, copie act identitate. In cazul neprezentarii acestor documente se va achita diferenta pentru serviciul tratament astfel: Hotel Belvedere*** - 30 lei/zi/pers. , Hotel Parc** - 19 lei/zi/pers.

 

 

www.bailegovora.ro


Tip pachet Pret
sejur/persoana
Pret special Perioada Durata Plecare din

Preturile includ comision si TVA